Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η κορυφαία ενδεκάδα συμπαικτών του Μαρσέλο

Η κορυφαία ενδεκάδα συμπαικτών του Μαρσέλο

Μέσα ο Ραφίνια

Έχοντας παίξει για πάρα πολλά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και κατακτήσει 31 ομαδικούς τίτλους, o Mαρσέλο είχε την τύχη να μοιραστεί το γήπεδο με μπόλικους σπουδαίους παίκτες στην καριέρα του.

Καλεσμένος στο podcast «Podpah», ο Βραζιλιάνος μπακ κλήθηκε να κατονομάσει την ιδανική του 11άδα από συμπαίκτες του. Κάτω από τα δοκάρια τοποθέτησε τον Κέιλορ Νάβας, ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Σέρχιο Ράμος και τον Τιάγο Σίλβα, με τον οποίο έπαιξαν επί σειρά ετών μαζί στην Εθνική Ομάδα Βραζιλίας.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας επέλεξε τον Ρομπέρτο Κάρλος, του οποίου τα βήματα ακολούθησε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο δεξί τον Ραφίνια, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020-21, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη «σελεσάο».

Στο κέντρο, φυσικά, ο Μαρσέλο έκανε τις πιο προφανείς επιλογές, κατονομάζοντας την «χρυσή» τριάδα Καζεμίρο, Κρόος και Μόντριτς, με την οποία έπαιξε για χρόνια κατακτώντας κάθε... πιθανό και απίθανο τίτλο. Τέλος, στην επίθεση, επέλεξε τον συμπαίκτη του στη Βραζιλία Νεϊμάρ, αλλά και τους δύο Ρονάλντο, τόσο τον Κριστιάνο όσο και το «φαινόμενο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports