Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε Αφροδίτη αλλά και σε... Ερμή μεταμφιέζεται η Κάιλι Μινόγκ

Σε Αφροδίτη αλλά και σε... Ερμή μεταμφιέ...

Με άρωμα ελληνικής μυθολογίας η παγκόσμια περιοδεία της

Η τελευταία περιοδεία της Αυστραλής πριγκίπισσας της ποπ Κάιλι Μινόγκ, η οποία ξεπροβάλλει ως Αφροδίτη μέσα από ένα χρυσό όστρακο ίσως είναι και η τελευταία της, εκτιμά ο αυστραλιανός Τύπος. Η συγκεκριμένη παραγωγή κοστίζει 25 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο αν η Μινόγκ συνεχίσει τις εμφανίσεις της δύσκολα θα την ξεπεράσει. Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της βρίσκεται στην Μελβούρνη (από όπου κατάγεται), εμφανίζεται στο «Rod Laver Arena» και μαζί με τους χορευτές της χρησιμοποιούν πάνω από 200 διαφορετικά κοστούμια.

Το φαντασμαγορικό σόου της 42χρονης τραγουδίστριας βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ελληνική μυθολογία και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές στην Αυστραλία. Ο αυστραλιανός τύπος γράφει πως αυτό το μεγαλύτερο και καλύτερο σόου που έχει κάνει πότε η Μινόγκ. Το χρυσό και το άσπρο κυριαρχούν στη σκηνή με την Μινόγκ να επιλέγει αέρινα ρούχα που παραπέμπουν στην αρχαία Ελλάδα. Αλλά εκτός από την Αφροδίτη, σε μια άλλη της εμφάνιση μοιάζει με τον Ερμή φορώντας φτερά στα… αυτιά και σανδάλια.

Η παγκόσμια περιοδεία της έχει τίτλο ''Aphrodite: Les Folies'' και περιλαμβάνει 36 συναυλίες στην Ευρώπη, 17 στην Βόρεια Αμερική στην Ασία και την Αυστραλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight