Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών θα συμμετ...

Η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα πάρει μέρος την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας γιορτάζει και τιμά με μεγαλοπρέπεια τα 2800 χρόνια από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων στο Στάδιο της Ολυμπίας (776 π.Χ. – 2024 μ.Χ.).

Η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών προσκλήθηκε να συμμετέχει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων με αφορμή την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Κορύφωση των εκδηλώσεων της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγαλούργησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελεί η Τρίτη 16 Απριλίου 2024 όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΧΙΙΙ Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Μια ακόμα μοναδική εμπειρία για το Λύκειό μας και τις χορευτικές του ομάδες μας περιμένει.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για το τιμητικό κάλεσμα, αναφέρει το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα την προτελευταία μέρα της ελληνικής λαμπαδηδρομίας, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πάτρα θα κάνει τέσσερις στάσεις. Η 3η στάση θα είναι στο σπίτι του σπουδαίου Έλληνα ποιητή μας του Κωστή Παλαμά στην οδό Κορίνθου πλησίον της Κολοκοτρώνη.

Στην εκδήλωση που θα πλαισιώσει τη δάδα της ελπίδας θα συμμετέχουν & μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών φορώντας Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές από την Ιματιοθήκη του Λυκείου.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών ευχαριστεί δημοσίως θερμά τη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς για την προσφορά και το έργου της στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports