Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Όστιν Μπάτλερ θα πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ο Όστιν Μπάτλερ θα πρωταγωνιστήσει σε θρ...
Μαρτάτος Tάκης

Πρόκειται για το αστυνομικό θρίλερ με τίτλο «Caught Stealing» σε σκηνοθεσία του σημαντικού & ιδιαίτερου Αμερικανού δημιουργού Ντάρεν Αρονόφσκι - Darren Aronofsky

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2024 με το «Masters of the Air», την Αμερικανική μίνι σειρά 9 επεισοδίων στο Apple+ και την ταινία του Ντενί Βιλνέβ «Dune Part 2 - Dune: Μέρος Δεύτερο» που η προβολή της συνεχίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε, ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ - Austin Butler ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 32χρονος Μπάτλερ, γεννημένος στο Άναχαϊμ, της Καλιφόρνια, θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό θρίλερ με τίτλο «Caught Stealing» σε σκηνοθεσία του σημαντικού και ιδιαίτερου δημιουργού Ντάρεν Αρονόφσκι (Darren Aronofsky). Ο 55χρονος Nεουορκέζος Ντάρεν Αρονόφσκι είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο», «Ο Παλαιστής» και «Μαύρος Κύκνος» με τη Νάταλι Πόρτμαν, για την οποία έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας.

Στην περσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ η ταινία του Aronofsky, «Η Φάλαινα – The Whale» τιμήθηκε με 2 βραβεία του καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για τον εξαιρετικό Μπρένταν Φρέιζερ και του μακιγιάζ/κομμώσεων.

Ο Όστιν Μπάτλερ να θυμίσουμε πως αναδείχθηκε μέσα από την ταινία του 2022 σε σκηνοθεσία του Μπαζ Λούρμαν, «Elvis» όπου υποδύθηκε πειστικά τον θρύλο του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλει κερδίζοντας υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου.

Η νέα παραγωγή της Sony Pictures «Caught Stealing» θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τσάρλι Χιούστον (Charlie Huston), ο οποίος & θα αναλάβει και τη διασκευή, αναφέρει το Deadline.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight