Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόρινθος: Προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση και έκαψαν το όχημα διαφυγής

Κόρινθος: Προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχ...

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα

Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση στην Κόρινθο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/03/2024).

Σύμφωνα με το korinthostv κατά την προσπάθειά τους να εισέλθουν στην επιχείρηση στην Κόρινθο, έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και προσπάθησε να τους εμποδίσει να μπουν στον χώρο.

Προκλήθηκε ένταση στο σημείο για λίγα λεπτά με τους δράστες τελικά να τρέπονται σε φυγή. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στον χώρο.

Μισή ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου έλαβε σήμα για φωτιά σε όχημα, μεταξύ Σπαθοβουνίου και Αρχαίων Κλεωνών. Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης, διαπιστώθηκε πως το όχημα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών. Οι τέσσερις άνδρες παραμένουν ασύλληπτοι, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις