Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρκελλος Νύκτας: Πώς να καταλάβουν οι Έλληνες την Κατράντζου και τη Σάττι;

Μάρκελλος Νύκτας: Πώς να καταλάβουν οι Έ...

Που είναι όλο ποδόσφαιρο και μπουζούκια, πρόσθεσε ο σχεδιαστής

Ο Μάρκελλος Νύκτας έκανε το σχόλιό του, ερωτηθείς για τις αντιδράσεις αναφορικά με την επιμέλεια των ενδυμασιών για την τελετή αφής της φλόγας από τη Μαίρη Κατράντζου αλλά και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

Ο σχεδιαστής τόνισε σε δηλώσεις του στο «Γεια σου» ότι «το πρόβλημα είναι ότι ο μέσος Έλληνας έχει άποψη».

«Οι ενδυμασίες για την αφή της φλόγας είναι πάνω στο ύφος που θα περίμενα να κάνει μια τόσο κορυφαία σχεδιάστρια, όπως είναι η Μαίρη Κατράντζου. Όλο το ύφος μου αρέσει, είναι μια κορυφαία σχεδιάστρια, που είναι ένας φάρος σε αυτήν την ξέρα που λέγεται Ελλάδα. Με ποια κριτήρια δεν τους άρεσε; Πώς μπορούν να κρίνουν τη δουλειά ενός κολοσσού που είναι η Μαίρη Κατράντζου; Τι άλλο να κάνει αυτή η γυναίκα; Τις εξετάσεις τις έχει δώσει».

 

O Μάρκελλος Νύκτας πρόσθεσε στην πορεία: «Το κακό είναι ότι έχει ο μέσος Έλληνας άποψη. Η Κατράντζου, ο Λάνθιμος, δοξάζουν την Ελλάδα και δυστυχώς τη δοξάζουν στο εξωτερικό, διότι εδώ θα πέσουν στα στόματα. Μόνο από τον Dior θα δεχόμουν να σχολιάσει, από πουθενά αλλού».

Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Ζάρι», σχολίασε: «Είμαι φαν της, έχει εκπληκτική φωνή. Το στιλ του βίντεο κλιπ είναι η Ελλάδα μας. Από τα προπύλαια, την Ακρόπολη, σουβλατζίδικο» και πρόσθεσε στην πορεία: «Σαν σύνολο είναι σπουδαίο. Δεν είναι σατιρικό το βίντεο, δείχνει μια πραγματικότητα. Πώς να αντισταθώ σε αυτή τη χώρα που πάει προς τα εκεί, που είναι όλη μπουζούκια και ποδόσφαιρο, γι' αυτό δεν καταλαβαίνουν την Κατράντζου κι ένα βίντεο κλιπ που έχει ένα φολ κλορ που το σχολιάζει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight