Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Το Εαρινό Πολιτικό Γραφείο της CRPM είναι σε πλήρη άνθιση" στην Δυτική Ελλάδα

"Το Εαρινό Πολιτικό Γραφείο της CRP...

Η ανάρτηση του ευρωπαϊκού γραφείου μετά την Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Περιφερειών στην Πάτρα

Το Εαρινό Πολιτικό Γραφείο της CRPM είναι σε πλήρη άνθιση! αναφέρει στην ανάρτησή του το CPMR - Conference of peripheral maritime regions, με την ευκαιρία της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Στην Πάτρα η Ευρωπαία Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στην ίδια συνεδρίαση γίνεται αναφορά στη φιλοξενία από την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειάρχης Νεκτάριο Φαρμάκη  αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ο Κυβερνήτης Νεκτάριος Φαρμάκης καλωσόρισε θερμά τα μέλη της CPMR στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εκφράζοντας την πεποίθησή του για ένα λαμπρό μέλλον κοινής ευημερίας για τις #Περιφέρειές μας, με τις ρίζες της στη συνεργασία, τη συνδεσιμότητα και τις ευκαιρίες.
Ο Πρόεδρος Loïg Chesnais-Girard ξεκίνησε την 1η συνεδρία, τονίζοντας τον κεντρικό ρόλο της #CohesionPolicy στη διαμόρφωση του #FutureofEurope, τονίζοντας τη σημασία της για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών σε όλες τις περιοχές μας.
Η Elisa Ferreira, Επίτροπος της ΕΕ για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις, υπογράμμισε τη σημασία της διατήρησης της μοναδικότητας των περιφερειών και της επιμονής τους στην αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων. Προέτρεψε η Πολιτική Συνοχής να ανυψωθεί στο ίδιο επίπεδο σημασίας με τη δημοκρατία, την ελευθερία και την επιβίωση της #Ευρώπης, τόσο για τη γενιά μας όσο και για την επόμενη γενιά. ??
Ακολούθως, ο Σταύρος Αρναουτάκης, Αντιπρόεδρος #Μεταφορών της CPMR και Διοικητής της Περιφέρειας Κρήτης / Περιφέρεια Κρήτης, παρουσίασε τη συνεδρία Μεταφορών & Προσβασιμότητας. Υπογράμμισε τη ζωτική σημασία ενός αποτελεσματικού και απρόσκοπτου συστήματος #Μεταφορών, που θα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους πολίτες στην επικράτειά μας να συμμετάσχουν, να συνεισφέρουν και να καρπωθούν τα οφέλη της ενιαίας αγοράς της ΕΕ, διασφαλίζοντας παράλληλα πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις