Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεχνητή νοημοσύνη: Έφτιαξε ερωτικό βίντεο με συμμαθήτριά για να της πάρει τη σημαία στην παρέλαση

Τεχνητή νοημοσύνη: Έφτιαξε ερωτικό βίντε...

Σοκ υπέστη 14χρονη που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου

Σοκ υπέστη 14χρονη που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, χωρίς όμως να είναι στην πραγματικότητα αυτή.

Η μαθήτρια γυμνασίου ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου ότι έχει φτάσει στα χέρια του υλικό με προσωπικές της στιγμές.

Το κορίτσι έβλεπε το πρόσωπό του και άκουγε τη φωνή του, χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, λέγοντας από την πρώτη στιγμή ότι η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο δεν είναι εκείνο.

Συμμαθητής της κρυβόταν πίσω από την αδιανόητη απάτη
Αμέσως άρχισε έρευνα για να διαπιστωθεί η προέλευση του βίντεο και τελικά πίσω από την υπόθεση κρύβονταν ένας συμμαθητής της, ο δεύτερος καλύτερος μαθητής της τάξης, ο οποίος μέσω τεχνητής νοημοσύνης έκανε το βίντεο για να την δυσφημίσει και να «κλέψει» από την ανήλικη τη σημαία στην παρέλαση.

«Η κόρη μας είναι σε σοκ από αυτό το γεγονός. Ακόμη και σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε ποιου τα χέρια βρίσκεται αυτό το υλικό. Το να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προσβολές στην ιδιωτική σου ζωή είναι κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να βιώνει» τόνισαν οι γονείς του θύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις