Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοσκόπηση: Μεγάλη η φθορά της κυβέρνησης, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Μεγάλη η φθορά της κυβέρνησ...

Η κυβερνητική φθορά είναι μεγαλύτερη από ποτέ στα τελευταία πέντε χρόνια που η Νέα Δημοκρατία έχει την εξουσία

Σημαντικές απώλειες καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο δελτίο του Mega.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έχει μια σαφή υποχώρηση σχεδόν 4%, υποχωρώντας στο 24,6%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει στο 11,8% και να ανακτά τη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ να υποχωρεί στο 10,2%, ενώ άνοδο καταγράφουν και το ΚΚΕ (7,9%) και η Ελληνική Λύση (7,6%).

Η Πλεύση Ελευθερίας μετριέται στο 3,4%, η Νίκη στο 2,5%, η Νέα Αριστερά στο 2,3% ενώ στο 1,8% ανιχνεύεται η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το 66% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση ενώ ακριβώς το ίδιο είναι το ποσοστό (66%) των αρνητικών κρίσεων για την κυβέρνηση που καταγράφει τα χειρότερα νούμερα της πενταετίας της.

Οι θετικές γνώμες για την κυβέρνηση υποχωρούν από το 35% τον Φεβρουάριο σε 30% τον Μάρτιο, όταν τον Νοέμβριο ήταν στο 39%.

Tέλος, κάτι που έχει τη δική του σημασία, η δημοσκόπηση αποτυπώνει και μια αύξηση των αρνητικών γνωμών για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπου το 53 % τοποθετείται αρνητικά και μόνο το 42% τοποθετείται θετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις