Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Ανδρουλάκης: Κατάργηση ή αναστολή της Golden Visa

Ν. Ανδρουλάκης: Κατάργηση ή αναστολή της...

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα»

Στην αγορά του Περιστερίου περιόδευσε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο καμπάνιας της Χαριλάου Τρικούπη για τη στεγαστική κρίση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα. Τα ενοίκια για τις οικογένειες έχουν αυξηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά 42% και για τους φοιτητές περίπου στο 50%».

Αναφερόμενος στις αλλαγές του προγράμματος της Golden Visa, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «ημίμετρα» και πρότεινε την κατάργηση ή την αναστολή του. «Οσα ακίνητα έχουν ήδη πουληθεί με Golden Visa, προτείνουμε να μην επιτρέπεται η βραχυχρόνια μίσθωσή τους, παρά μόνο η ιδιοκατοίκηση ή η μακροχρόνια μίσθωση», πρόσθεσε.

Παράλληλα, πρότεινε τη θέσπιση εκτεταμένων προγραμμάτων κοινωνικών κατοικιών, προκειμένου να «αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και να πέσει το κόστος ζωής, που κάνει ανυπόφορη την πραγματικότητα για χιλιάδες Ελληνες πολίτες σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις