Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν καταχραστήκαμε χρήματα της δομής», υποστηρίζει η πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν καταχραστήκαμε ...

«Μας έχει πνίξει η λάσπη και η αδικία», είπε

«Δεν καταχραστήκαμε χρήματα της δομής, μας έχει πνίξει η λάσπη και η αδικία, μας πολέμησαν», ισχυρίζεται η πρεσβυτέρα, σύζυγος του πατήρ Αντωνίου και πρώην Πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου», Σταματία Γεωργαντή.

Συγκεκριμένα, τόνισε αρχικά ότι «είμαστε οι δημιουργοί αυτού του οργανισμού και μας απέρριψαν εντελώς, μας πέταξαν έξω από το σπίτι μας», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Καταλαβαίνετε πώς μπορεί να είναι τα συναισθήματά μας. Απογοήτευση νιώθουμε όλη αυτήν την αδικία εις βάρος μας, όλη αυτήν τη λάσπη που μας έχει πνίξει, όλο αυτό το διάστημα. Όταν έγιναν τα capital control, εμένα με άφησαν χωρίς χρήματα. Μετά από αυτό, αποφάσισα να κρατώ ένα ποσό, το οποίο δεν κατέθεσα στην τράπεζα και εννοείται πως έπρεπε να ήταν κάπου κρυμμένο.

Μιας και δεν εμφανίσθηκε κανένας από την προσωρινή διοίκηση για να μου τα ζητήσει και να πω: “Ορίστε, πάρτε τα” και να τα δώσω, τα είχα κάπου φυλαγμένα και ήθελα να τα πάω στην τράπεζα. Αλλά ήρθε η Οικονομική Αστυνομία και τούς λέω: “Παιδιά, ορίστε, σας τα παραδίδω”.

Δεν τα βρήκαν αυτοί, εγώ τα παρέδωσα. Ήταν περασμένα και ήταν όλα καταγεγραμμένα στο λογιστήριο. Ήταν γύρω στις 300.000€, κάπου εκεί. Είχαμε 84 παιδαγωγούς, 12 κοινωνικούς λειτουργούς και πολλές συνεργασίες με ιδιώτες και κέντρα ειδικών θεραπειών. Τα έξοδα μπορεί να ήταν λίγα για αυτές τις θεραπείες, όμως, εμείς είχαμε μία τεράστια γκάμα εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν χωρίς να πληρώνονται», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις