Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου, "Θα κάτσω σπίτι"

Πάτρα: Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Α...

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Το Δόντι - Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 20/3 στις 19.00 στο «Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του συμπολίτη Ανδρέα Νικολετάτου με τίτλο «Θα κάτσω σπίτι» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στις 7 το απόγευμα στο «Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια.

Το βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου «Θα κάτσω σπίτι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Το Δόντι.

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου που κι αυτό, είναι με τον τρόπο του βιωματικό, ταξιδιάρικο (έστω κι αν αναφέρεται στην περίοδο της καραντίνας) και γεμάτο γαστρονομικούς πειρασμούς. Τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας ο Ανδρέας Νικολετάτος την αντιμετωπίζει μ’ έναν τρόπο ευτυχώς χιουμοριστικό. Όπως διηγείται ο ίδιος:

«Ιστορίες καθημερινής πανανθρώπινης τρέλας, φόβου, κινδύνου και αγωνίας τις μέρες του κορωνοϊού επισκιάζονται από το άγχος της ζυγαριάς και των περιττών κιλών μου μέσα στην καραντίνα. Όλοι οι σεφ από το παγκόσμιο στερέωμα, ψυχολόγοι, καλλιτέχνες και γυμναστές ενώθηκαν διαδικτυακά για να αλαφρώσουν τον πόνο μου, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Έτσι κι εγώ φρόντισα να δραπετεύσω από την πραγματικότητα, κάνοντας μαζί σας αγαπημένα γαστρονομικά ταξίδια, στέλνοντας βέβαια τον απαραίτητο κωδικό στο 13033 και παίρνοντας την άδεια ειδικού σκοπού για έξοδο από τους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού μου».

Στη πρώτη παρουσίαση του νέου αυτού βιβλίου θα μιλήσει, μαζί με τον συγγραφέα, ο σεφ Γιώργος Γραμματικόπουλος. Όσοι αποκτήσουν το βιβλίο θα έχουν την ευκαιρία, μετά από κλήρωση, να κερδίσουν ένα δείπνο για δύο άτομα σε συνεργασία με 15 αγαπημένα εστιατόρια.

Ο Ανδρέας Νικολετάτος με καταγωγή από την Κεφαλονιά έχει γεννηθεί το 1965. Με σπουδές στην ηλεκτρολογία, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη μαγειρική, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στην εστίαση και την αναψυχή, το εμπόριο και το μάρκετινγκ. Λάτρης του εξαιρετικού φαγητού, των ταξιδιών και της εσωτερικής ομορφιάς των ανθρώπων, τα αναζητά με πάθος και αγωνία σε κάθε ευκαιρία.

Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορεί ήδη το βιβλίο του «Το ημερολόγιο ενός χοντρού» (2021).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture