Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: παρουσιάστηκε το «Ημερολόγιο ενός χοντρού», του Ανδρέα Νικολετάτου! ΦΩΤΟ

Πάτρα: παρουσιάστηκε το «Ημερολόγιο ενός...

Το βράδυ της Τετάρτης

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης το βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου με τίτλο  «Το ημερολόγιο ενός χοντρού» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι». Η εκδήλωση έγινε στο καφέ «Παναχαϊκόν» ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Φάκαλος, επιχειρηματίας εστίασης και ο Κωνσταντίνος Αξιώτης, executive chef, Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κρίστυ Κουνινιώτη η οποία συνομίλησε με τον συγγραφέα.

«Το ημερολόγιο ενός χοντρού» είναι ένα βιβλίο βιωματικό, χιουμοριστικό, διδακτικό με τον τρόπο του και σίγουρα εύγευστο.«Από μικρός φαίνεται ότι ήμουν σίγουρος πως κάποιος υψηλόβαθμος με έχρισε δοκιμαστή των πάντων μέχρι να βρω το τέλειο πιάτο. Άνισος ο αγώνας και ατέρμονος, με νικητή την ζυγαριά που δεν δείχνει ίχνος κατανόησης και επιμένει σε νούμερα δυσθεώρητα για να μου στερεί τις χαρές της ζωής. Ένοχος λοιπόν ειδεχθούς και νοστιμότατου εγκλήματος και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν, δηλώνω αμετανόητος εξερευνητής γεύσεων με παρέα εσάς στα ταξίδια μου στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο», αναφέρει ο συγγραφέας στην εισαγωγή.

«Είναι ένα βιβλίο οδοιπορικό. Σε ταξιδεύει σε τόπους, σε γεύσεις, στην πεμπτουσία της ζωής που είναι η απόλαυση! Μας δίνει απλόχερα και με καρδιά, μαθήματα απόλαυσης και ενσυνειδητότητας. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Αν δεν ζεις το τώρα, την στιγμή σου, την κάθε αναπνοή, πως θα την απολαύσεις;», γράφει στον πρόλογο του βιβλίου η διατροφολόγος Σπυριδούλα Χριστοπούλου, ενώ η ψυχίατρος Ιωάννα Παυλίδου γράφει: «Ποια η σχέση μας με το φαγητό; Πρόκειται απλώς για ένα μέσο επιβίωσης; Σίγουρα όχι για το συγγραφέα μας, που με πολύ χιούμορ μας μυεί στην αγάπη του για το καλό φαγητό».

 Ο Ανδρέας Νικολετάτος γεννήθηκε το 1965. Με σπουδές στην ηλεκτρολογία, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη μαγειρική, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στην εστίαση και την αναψυχή, το εμπόριο και το μάρκετινγκ. Λάτρης του εξαιρετικού φαγητού, των ταξιδιών και της εσωτερικής ομορφιάς των ανθρώπων, τα αναζητά με πάθος και αγωνία σε κάθε ευκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture