Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Οι τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ επιβεβαιώνονται καθημερινά με τον πιο δραματικό τρόπο»

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Οι τραγικές ελ...

Δήλωση του Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο

Ανακοίνωση με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Μανώλη Κριτσωτάκη στην Κρήτη εξέδωσε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Στην ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά με τον πιο τραγικό τρόπο.Ένας 33χρονος συμπολίτης μας, ο Μανώλης Κριτσωτάκης, μεταφέρθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και εξέπνευσε. 

Σύμφωνα και με την καταγγελία του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Γιώργου Μανουσάκη, δεν εφημέρευε Γενικός Χειρουργός και ο διευθυντής της χειρουργικής κ. Μουδατσάκης επέστρεψε από το σπίτι του για να χειρουργήσει με δύο γυναικολόγους και έναν ειδικευόμενο που έτυχε να βρίσκεται στις καρναβαλικές εκδηλώσεις τον άτυχο άνδρα.

Αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εικόνα δημόσιου συστήματος υγείας ενός κράτους-μέλους της ΕΕ. Η υποστελέχωσή του και η απαξίωσή του από την κυβέρνηση κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές, γιατί το εν λόγω περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να επαίρονται πάνω στα συντρίμμια που αφήνουν οι ίδιοι.

Κάντε μόνιμες προσλήψεις για την ορθή και επαρκή λειτουργία του ΕΣΥ, ΤΩΡΑ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συμπολίτη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις