Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον αποκριάτικο χορό του Πανηπειρωτικού Συλλόγου που είχε ιδιαίτερη επιτυχία

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον αποκριάτικο χο...

Για τις ανάγκες του χορού ταξίδεψαν στην πόλη της Πάτρας με την καρναβαλική ατμόσφαιρα, από την Ήπειρο οι καλύτεροι μουσικοί του είδους

Έναν αποκριάτικο χορό υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φίλοι και μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών κατάφεραν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, κ να εξασφαλίσουν έγκαιρα πρόσκληση.

Κι αυτό διότι το κοσμικό κέντρο όπου έλαβε χώρα ο χορός, αν και με μεγάλη χωρητικότητα, αποδείχτηκε «μικρό» για ένα τέτοιο γλέντι.

Για τις ανάγκες του χορού του Πανηπειρωτικού ταξίδεψαν στην πόλη της Πάτρας με την καρναβαλική ατμόσφαιρα, από την Ήπειρο οι καλύτεροι μουσικοί του είδους οι οποίοι παίζοντας ρυθμούς από όλη την Ελλάδα ικανοποίησαν και τους/τις πιο απαιτητικούς χορευτές/τριες οι οποίοι και είχαν συρρεύσει εκτός των άλλων και από φίλους χορευτικούς ομίλους και σωματεία.

Η άρτια οργάνωση, η άψογη εξυπηρέτηση, όπως, επίσης, οι εκπλήξεις που επεφύλαξε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών στο κοινό (παρουσίαση ηπειρώτικων εθίμων του Γανωτή και των Κουδουναραίων), ήταν στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα ενός από τους πιο «χορταστικούς χορούς» της πόλης της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, και το ΔΣ ευχαριστούν δημοσίως από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αποκριάτικο χορό, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού, τα μέλη του ΔΣ, αλλά και όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν καθώς είχαν εξαντληθεί από πολύ νωρίς οι προσκλήσεις. Χρόνια Πολλά.

Φωτό: Βασίλης Λάγιος, υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture