Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Όλα όσα έγιναν την Τσικνοπέμπτη στην Πάτ...

Όλα όσα έγιναν την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Απρόβλεπτο το φινάλε των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα

THE BEST CARNIVAL 2024
/

ΝΕΟΤΕΡΟ (21.30): Απρόβλεπτο το φινάλε των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα. Η καταρρακτώδης βροχή που ήρθε μετά από μια ηλιόλουστη ημέρα, διέλυσε την συναυλία των  Banda Entopica,  οι οποίοι αναγκάστηκαν να κατέβουν από της σκηνή αφού δεν είχε προβλεφθεί στέγαστρο.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μέρα αυθεντικής αποκριάτικης διασκέδασης και ξεφαντώματος η σημερινή μέρα μας επιφυλάσσει ακόμα δυνατές δόσεις κεφιού και ανεμελιάς καλώντας μας να το ρίξουμε έξω και να δραπετεύσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Χοροί, μουσικές και...γάμοι- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

"Αγία Φανφάρα" - Το θορυβώδες πέρασμα της Καρναβαλικής Ακαδημίας στους δρόμους της Πάτρας - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Οι εκδηλώσεις στην Πάτρα πολλές και διαδραματίστηκαν στην Άνω Πόλη.

Ένα ξεφάντωμα με πρωταγωνιστές όλα τα παραδοσιακά, αυθεντικά και σατιρικά χαρακτηριστικά της Αποκριάς.

Τσικνοπέμπτη: Το τσικνίζει και το γλεντά η Πάτρα- Πήραν φωτιά τα κάρβουνα- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στην Άνω Πόλη (από τα Ταμπάχανα μέχρι την πλατεία Αγίου Γεωργίου) οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αρόης, Γηροκομείου, Αγυιάς, Ζαβλανίου, Τέρψης, Σαραβαλίου, ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, το Αχαϊκό Εργαστήρι, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η Ομάδα», το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων και ο πολιτιστικός σύλλογος «Γαϊτανάκι – Μπουρανί» του Τυρνάβου αναβιώνουν παραδοσιακά έθιμα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της ημέρας.

Μάλιστα τέλεσαν τον γάμο του γαμπρού και της νύφης ένα δρώμενο, την επιμέλεια του οποίου έχει η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου.

Τέλος όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία του Καρναβαλιού, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ όπου ο πολιτιστικός σύλλογος «Γαϊτανάκι – Μπουρανί» του Τυρνάβου παρουσιάζει 20λεπτη παράσταση και στη συνέχεια το ξεφάντωμα θα κορυφωθεί με τη μεγάλη ανοικτή συναυλία της Banda Entopica, που ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν, νταούλι και φωνές σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr