Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Μια απρόσμενη ανακάλυψη έρχεται στο φως

Σασμός: Μια απρόσμενη ανακάλυψη έρχεται στο φως

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Σασμός».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024,  στις 21:00.

Η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας και τους τελευταίους υποστηρικτές της.

 Σασμός: Πέμπτη 07 Μαρτίου – Επεισόδιο 84
Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό. Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, αποφασίζει να αλλάξει ρότα.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα.

 Η Κατερίνα δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό, και όλοι στο χωριό αναζητούν τρόπο για να λύσουν το γόρδιο δεσμό, στον οποίο έχουν εμπλακεί η ίδια κι ο παπα-Μιχάλης. Η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας και τους τελευταίους υποστηρικτές της.

Σασμός: Παρασκευή 08 Μαρτίου – Επεισόδιο 85
Ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου, από την οποία δεν ξέρει αν θα κατορθώσει να βγει ζωντανή.

Η Εύα ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας Παύλο και Βαγγέλη, πως δεν θα κάνει κίνηση εναντίον του Μαθιού. Το χωριό προσπαθεί να βρει οικογένεια για το μωρό, για να μη βρεθεί σε ίδρυμα. Η Θοδώρα μαθαίνει πως κάποιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Ο Γιώργος έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του Οδυσσέα. Η Στέλλα είναι σοκαρισμένη από την αλήθεια που της αποκαλύπτει ο Μαθιός. Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό, εάν σκότωσε τον Στεφανή.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight