Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Εθνική Παίδων έχασε 2-0 από την Ουκρανία στην Πάτρα

Η Εθνική Παίδων έχασε 2-0 από την Ουκραν...

Το ματς έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γήπεδο Παναχαϊκής, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της elite round.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:00 με αντίπαλο τη Σλοβακία στο ίδιο γήπεδο.

Στο 1ο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με την Εθνική Ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας και την Ουκρανία να ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις. Στο 31' ο Μπελερής έδιωξε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 44' ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό, η Εθνική Ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο 65' ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75' ο Ντράγκαν έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ρεντούσκο με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στους Ουκρανούς, ενώ στο 80ό λεπτό ο Μπογκντάνοφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου της elite round, η Σλοβακία επικράτησε 2-1 της Ελβετίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Στάδιο.

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου προκριματικού ομίλου της Elite Round, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική παίδων. Στην τελική φάση (Κύπρος, 20 Μαΐου - 5 Ιουνίου) της διοργάνωσης προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Κοσίδης, Μόκρης, Μπαταούλας, Βυρσοκινός (63' Φράγκος), Ντάνι (63' Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Μύθου (85' Σαρρής), Μιχαηλίδης (73' Τζαμαλής), Καραργύρης (46' Μπέρδος), Ντούγκα.

Ουκρανία (Γιούρι Μορόζ): Μακαρένκο, Στρίτσουλκ (83' Ρίμπακ), Ντίχτιαρ, Τρέτιακ, Σελεκέτα, Ολιτσένκο (73' Ντράγκαν), Αζιμάϊ (89' Χαλίλοφ), Ρεντούσκο, Μποχντάνοφ, Στπέανοφ (46' Ντενίσοφ), Μπόνταρ (72' Χαρμάς).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports