Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σ...

Φέρεται να κακοποίησε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του

Συναγερμός στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τρίχρονης κόρης του.

Κακοποίησε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο

Με βάση αστυνομικές πηγές, η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο 47χρονος γιατρός φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, που είναι μόλις 3 ετών και 4 μηνών μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δεν επέστρεψε το παιδί στη μητέρα, ως όφειλε
 

Η μητέρα του παιδιού μάλιστα, με την οποία ο φερόμενος ως δράστης έχει πάρει συναινετικό διαζύγιο στις 27 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ ότι δεν είχε επιστρέψει την ανήλικη έως τις 10 το πρωί, ως όφειλε, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη σύλληψή του.

Την ίδια ημέρα στις 14:00 αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Στόμιο της Λάρισας, ενώ μαζί του ήταν και η τρίχρονη.

Συνελήφθη ο κατηγορούμενος
 

Ο 47χρονος αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος που διενήργησε τη σχετική παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ παραγγέλθηκε και διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης

Το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου έχει κατασχεθεί και έχε σταλεί προς εργαστηριακή ανάλυση από τα ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Στην κατοχή δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο επίσης αναμένεται να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις