Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει το «Baywatch», η θρυλική σειρά με David Hasselhoff και Pamela Anderson

Επιστρέφει το «Baywatch», η θρυλική σειρ...

Με ένα reboot και τη συμμετοχή κάποιων από τους αρχικούς πρωταγωνιστές

Η πρωτότυπη και δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Baywatch» με τους David Hasselhoff  και Pamela Anderson, που σημείωσε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 σε 145 χώρες, επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα reboot και τη συμμετοχή κάποιων από τους αρχικούς πρωταγωνιστές.

Ο David Hasselhoff και η Pamela Anderson που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί μέσα από την προβολή των 11 σεζόν και των 242 επεισοδίων της σειράς «Baywatch», θα επιστρέψουν στην μικρή οθόνη για το νέο reboot της σειράς, φορώντας τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαγιό τους.

 Μαζί τους θα είναι και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως οι: Yasmine Bleeth, Jason Momoa, Alexandra Paul και Michael Newman.

Σύμφωνα με τη νέα περιγραφή της σειράς: «Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις».

Τα νέα επεισόδια του Baywatch θα είναι μια συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment, ενώ η σεναριογράφος Lara Olsen θα είναι και η showrunner, με την ίδια ομάδα παραγωγών της αρχικής σειράς, όπως αναφέρει το Deadline.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight