Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι προβλέπεται στο έργο ανάπλασης πέριξ της πλατείας Αγίου Γεωργίου; - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τι προβλέπεται στο έργο ανάπλασης...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Έχουν τοποθετηθεί κυβόλιθοι στο μισό του δρόμου

Εργοτάξιο, έχει στηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, πέριξ της πλατείας Αγίου Γεωργίου, από την οδό Γερμανού, μέχρι και την οδό 25ης Μαρτίου.

Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας, που διερχόμενοι από το σημείο, αναρωτιούνται τι έργο είναι και τι θα περιλαμβάνει αυτό, καθώς υπάρχουν κυβόλιθοι που έχουν τοποθετηθεί στο μισό του δρόμου και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει επέκταση του πεζοδρομημένου τμήματος και περιορισμός των θέσεων στάθμευσης.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου Παναγιώτη Μελά, ο οποίος εξήγησε ότι πρόκειται για έργο που συμπεριλαμβάνεται στην Αστική Ανάπτυξη της Άνω Πόλης και η παρέμβαση αφορά, στρώσιμο με ασφαλτικό τάπητα και θα αποτελέσει δρόμο ήπιας κυκλοφορίας που θα επεκταθεί από την οδό 25η Μαρτίου έως και την οδό Δανιηλίδος. «Θα παραμείνει δρόμος κυκλοφορίας για τα οχήματα όπως ήταν μέχρι σήμερα», τονίζει.

Επίσης, με βάση τον προγραμματισμό του έργου, το ίδιο θα γίνει και στο τμήμα της οδού Μπουκαούρη από Γερμανού έως Παπαδιαμαντοπούλου, ενώ τα πεζοδρόμια της οδού Γερμανού, που είναι κάτω από τις στοές, όπως μας είπε, θα ανακατασκευαστούν και δεν θα πειραχτεί τίποτα άλλο.

Αναφερόμενος, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τόνισε ότι «δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση επάνω σε αυτήν, γιατί έχει επέμβει και η αρχαιολογία και πρέπει να μείνει με τις πέτρες στρωμένες όμως είναι».    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις