Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αιγιώτης που έβαλε -κυριολεκτικά- γυαλιά στον πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αιγιώτης που έβαλε -κυριολεκτικά- γυαλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Του έδειξε τις ομορφιές της Αχαΐας μέσα από Virtual Reality

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο Αιγιώτης Νικόλαος Χούντρης που δραστηριοποιείται πανελλαδικά στο τομέα της προβολής και προώθησης του τουρισμού, στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δυο τους είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την προβολή και προώθηση του χειμερινού και εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα ενώ μίλησαν και για το νέο αναπτυσσόμενο τμήμα του κλάδου, τον εικονικό τουρισμό (Virtual Tourism). Μέσω τρισδιάτατης απεικόνισης και με τη χρήση της τεχνολογίας οι χρήστες του διαδικτύoυ μπορούν να έχουν μια μοναδική και καθηλωτική ψηφιακή εμπειρία.   

Αυτή την εμπειρία έζησε και ο πρωθυπουργός καθώς απόλαυσε σε VR γυαλιά την διαδρομή του Οδοντωτού από το Διακοπτό έως τα Καλάβρυτα, ένα έργο που υλοποίησε η Web-Greece για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η θέαση όπως την βιώνει κανείς μέσα από τον Οδοντωτό ήταν εκτός των άλλων μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθεί η αξία τέτοιων δράσεων τουρισμού, τη στιγμή μάλιστα που ο Οδοντωτός πυκνά συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα στη διαδρομή του, εξαιτίας κατολισθήσεων, κάτι που συνέβη και πριν από λίγες ημέρες. 

Η 3D διαδρομή του οδοντωτού - Αγγίξτε το βίντεο και περιστρέψτε το

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις