Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη»

Survivor 2024: «Άσε να μιλήσει και κανέν...

Χαμός στην καλύβα των Μαχητών

Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το αποψινό (5/3) επεισόδιο στο Survivor, σύμφωνα και με το trailer που έχει κυκλοφορήσει. Μάλιστα, η ένταση στην καλύβα των Μαχητών συνεχίζεται.

Στο χθεσινό επεισόδιο η ομάδα των Διασήμων έχασε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Έτσι, μετά την Μαριλίνα Βακονδίου και η Ευγενία Μπόρλα θα παλέψει αυτή την εβδομάδα για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παρ’ ότι οι Μαχητές χθες κέρδισαν, οι κόντρες στην ομάδα των Μπλε δεν σταματούν. Οι αντίπαλοι των Κόκκινων δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη για το καλό της ομάδας τους και το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ.

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για το αποψινό επεισόδιο, οι τόνοι ανεβαίνουν και ο Γιάννης Περπατάρης θα συγκρουστεί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

«Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», ακούγεται να λέει ο Γιάννης Περπατάρης απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του.

«Πόσες άλλες προσβολές πρέπει να ακούσουμε ρε Γιάννη από το στόμα σου; Ρε άντρακλα εσύ, ποιος είσαι; Ποιος είσαι ρε; Έχω έρθει να αγωνιστώ, μπαίνω μέσα, σπάω τα πόδια μου, τα κεφάλια μου και τι; Δεν ξέρω ρε φίλε τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι, εγώ ήρθα να παίξω», αναφέρει ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε στην κάμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight