Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προκλητικός ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του

Προκλητικός ο 34χρονος που κατηγορείται ...

«Ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγό του με ατμοσίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη, στο Άργος.

«Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν», ισχυρίστηκε ο 34χρονος, ενώ προσπάθησε να πείσει ότι… αγαπά όλες τις γυναίκες του κόσμου. Η αδελφή της γυναίκας, ωστόσο, επιμένει ότι η 32χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον δράστη κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Άργος: Τι είπε η αδερφή της 32χρονης που ο άντρας της την περιέλουσε με χλωρίνη

Ο 34χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί και την Τρίτη (5/3) αναμένεται να απολογηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, μίλησε στην εκπομπή LiveNews. «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί κι εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», λέει αρχικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης, ο σύζυγός της την χτύπησε με ατμοσίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη.

 «Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου». «Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε», υποστηρίζει ο ίδιος. «Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου κι αν είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι “άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια”», προσθέτει ο 34χρονος δράστης.

Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο Τρίπολης, γιατί ήταν χτυπημένη. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, κανείς από τη γειτονιά δεν γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από κλειστές πόρτες. Γείτονες μιλούν για ένα ήσυχο και αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Είναι απορίας άξιο πως δεν πήγαν στο νοσοκομείο Άργους για να μην τους δει η κοινή γνώμη και μάθουν τι έχει συμβεί», είπε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Οι γιατροί που περιέθαλψαν την 34χρονη εντόπισαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της ωστόσο, από τις αξονικές και τις εργαστηριακές εξετάσεις που της έγιναν, δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα από σιδερόβεργα ή επίθεση με χλωρίνη. «Διαπίστωσαν ότι έχει μώλωπες σε όλο το σώμα», αλλά δεν διαπίστωσαν ότι έπεσε πάνω της χλωρίνη, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, αναφέρει ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

«Γάλα της έριξα»
«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», υποστηρίζει ο 34χρονος.

«Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», προσθέτει ο ίδιος.

Ο 34χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμο΄θυ, και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα νοσηρό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε συστηματικά θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα κομμένα, τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου», υποστηρίζει.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά την καταγγελία της συζύγου του. Η 32χρονη με τα παιδιά της φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι και να βρίσκεται στο πατρικό της προσπαθώντας να αναρρώσει.

«Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου», ισχυρίζεται ο δράστης.

Ο δικηγόρος του 34χρονου ανέφερε αρχικά πως πρόκειται για «ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση». Μιλώντας στο mega, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εξήγησε ότι «τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, ότι δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα, όπως αναφέρεται. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (…) Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να έρθουμε σε σεβασμό στα δυο παιδιά αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».

«Θα αναλύσει τα πραγματικά περιστατικά και τι “όπλισε το χέρι του” για να κάνει αυτήν την παράνομη ενέργεια. (…) Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής μπορούμε να το πούμε. (…) Αυτό που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη να κάνει, θα το κάνει. Μπορώ νομικά να τον υπερασπιστώ, δεν δικαιολογεί κανείς τη βία», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά»
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδελφή της 32χρονης, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις πόρτες του σπιτιού της οικογένειας, σε σχέση με τους ισχυρισμούς του 34χρονου.

«Ήταν βίαιος άνθρωπος. Αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτικά στην ιατροδικαστική έκθεση, που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδελφή μου την ίδια μέρα που βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν… Αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω; Την ψυχή της την φτιάχνει;», είπε η αδελφή της γυναίκας.

Μίλησε στη συνέχεια και γι’ άλλη ένα περιστατικό βίας, εξίσου σημαντικό, που είχε συμβεί στο παρελθόν: «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, δεν την άφηνε να βγει έξω, την παρακολουθούσε μην βγει από το σπίτι (…) Η αδελφή μου είναι κυρία, το στεφάνι της το τίμησε… Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει δύο εβδομάδες, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και “το τι κάνουμε μέσα στο σπίτι να μη σας ενδιαφέρει”, είπε».

Σύμφωνα με την αδερφή της 32χρονης: «Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά, αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι, που βρήκα την αδελφή μου από τον κύριο. Πριν από έναν χρόνο περίπου είχαν φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά, γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε κι εμένα ο κύριος, γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδελφή μου και να τη σώσω».

Έστειλε, δε ένα μήνυμα: «γυναίκες που υποφέρουν, μιλήστε. Είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις