Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άργος: Τι είπε η αδερφή της 32χρονης που ο άντρας της την περιέλουσε με χλωρίνη

Άργος: Τι είπε η αδερφή της 32χρονης που...

«Ήταν μαύρη από πάνω μέχρι κάτω»

Δραματικές, εφιαλτικές σκηνές για την κόλαση που ζούσε η 32χρονη γυναίκα στα χέρια του άντρα της στο Άργος, περιέγραψε η αδερφή της νεαρής κοπέλας, θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας.

«Όταν βγήκε από το νοσοκομείο ήταν μαύρη από πάνω μέχρι κάτω», δήλωσε η αδερφή της 32χρονης που κατήγγειλε τον άντρα της για άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος, με τον δράστη να τη χτυπά με σίδερο και να την περιλούζει με χλωρίνη.

Άργος: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

«Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω».

Αναφερόμενη σε παλιότερο περιστατικό βίας, εξίσου σημαντικό, σημειώνει:
«Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και ‘τι κάνουμε μέσα στο σπίτι’ είπε να μη σας ενδιαφέρει».

Σύμφωνα με την αδερφή της 32χρονης:«Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω».

Όπως λέει η ίδια:«Το στεφάνι της το τίμησε, έφαγε ξύλο και θα της στοίχιζε η ζωή για πράγματα αλλουνού. Μιλήστε, είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους».

ΠΗΓΗ Live News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις