Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άργος: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Άργος: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτ...

Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα, για την άγρια επίθεση

Η άγρια κακοποίηση της γυναίκας, έχει συνταράξει το Άργος, που περιμένει την απόφαση του εισαγγελέα.

Ο σύζυγος της άτυχης 32χρονης λίγο έλειψε να σκοτώσει τη μητέρα των δύο παιδιών του. Μετά από καυγά την χτύπησε με σίδερο και ενώ η γυναίκα ήταν τραυματισμένη, την περιέλουσε με χλωρίνη που υπήρχε στο σπίτι. Το θύμα μετά το επεισόδιο έφυγε από το διαμέρισμα και πλέον μαζί με τα παιδιά της, έχει βρει καταφύγιο στο πατρικό της. Αυτό όπως αποκαλύπτεται, ήταν το τελευταίο μιας σειράς επεισοδίων τα τελευταία χρόνια. Με την 32χρονη που συνήθως κρατούσε το στόμα της κλειστό, να κάνει αυτή τη φορά καταγγελία στην αστυνομία.

Όλα έγιναν στο Άργος το βράδυ της Παρασκευής 1η Μαρτίου. Ο 32χρονος σύζυγός της, την χτύπησε άγρια με το σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία.

 

 


«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», αναφέρουν γείτονες.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με την 32χρονη.

Μεγάλωσε και ο ίδιος σε κακοποιητικό περιβάλλον. Η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 34χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους με μανία. Τη χτύπησε άγρια, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε τη χλωρίνη και την περιέλουσε ενώ εκείνη ήταν τραυματισμένη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από καταγγελία της συζύγου του και πλέον εντός της ημέρας, τον λόγο παίρνει ο εισαγγελέας. Η 32χρονη φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να βρίσκεται στο πατρικό της, προσπαθώντας να αναρρώσει.
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις