Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχ...

Δείτε βιντεο

Γυναικεία υπόθεση ήταν αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor. Κάτι που πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης.

Την… ύστατη μάχη στον στίβο κλήθηκαν να δώσουν τρεις παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μια από την μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα των Διασήμων και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Οι τέσσερις δυναμικές γυναίκες του Survivor έμελλε να παλέψουν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή, τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα, μιας και στο τέλος της μονομαχίας αποχώρησης μία παίκτρια θα έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα τον Άγιο Δομίνικο και να επανέλθει με το επόμενο αεροπλάνο στην Ελλάδα.

Το σημαντικότατο πλεονέκτημα σε αυτή την μονομαχία των τεσσάρων, λόγω καλύτερων στατιστικών, είχε η Κατερίνα Δαλάκα μιας και μπορούσε να επιλέξει ποιος ακριβώς θα είναι ο τελικός στόχος. Στον αντίποδα, συγκεντρώνοντας τα χειρότερα ποσοστά, βρισκόταν η Έλενα Αμανατίδου.

Αφού χωρίστηκαν λοιπόν.. στα δυο, προκειμένου να παρακολουθήσουμε δυο διαφορετικές μάχες αρχικά, νωρίς νωρίς ηρέμησαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά. Έτσι, κυριολεκτικά στον τάκο βρέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου για να επικρατήσει μόνο μία στο τέλος του επεισοδίου του Survivor.

Ο πίνακας έγραψε κάποια στιγμή 3 – 1 υπέρ της Χρύσας Χατζηγεωργίου για να διατηρηθεί το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχωρεί, σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού, από το Survivor.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η όμορφη πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight