Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σούπερ σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το «I’m Just Ken» στην απονομή των Όσκαρ

Ο σούπερ σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύ...

Η ταινία "Barbie" ελπίζει σε νίκη στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού είτε με το «I’m Just Ken», ή με τη μπαλάντα της Μπίλι Αϊλις «What Was I Made For?»

Ο 43χρονος ξανθός σταρ του σινεμά, Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι «I’m Just Ken» από την ταινία «Barbie» στα Όσκαρ που θα απονεμηθούν την Κυριακή 10/3/2024.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ετοιμάζεται να φέρει την ενέργεια και λάμψη του «κούκλου» ήρωα του στη μεγάλη βραδιά των 96ων Όσκαρ, μια και τελικά επιβεβαιώθηκε πως θα τραγουδήσει live το «I’m Just Ken» σε αυτά.

To «I’m Just Ken», μαζί με τη μπαλάντα της Μπίλι Αϊλις «What Was I Made For?», είναι υποψήφια φέτος στην κατηγορία για το Καλύτερο Τραγούδι, με την μάχη να αναμένεται να δοθεί κυρίως μεταξύ αυτών των δύο, διχάζοντας έτσι τους ψηφοφόρους της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών τεχνών και επιστημών. Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφια τα τραγούδια «It Never Went away» από το “American Symphony”, το "Wahzhazhe (A Song for my people)" από την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the flower moon» και το "Τhe Fire Inside" της Diane Warren από το «Flamin’Hot». Η Νταιάν Γουόρεν, από τις αδικημένες του θεσμού, έχει προταθεί για το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού πολλές φορές χωρίς μέχρι σήμερα να το έχει κατακτήσει. Της έχει ωστόσο απονεμηθεί το 2022 ένα τιμητικό Όσκαρ από τα χέρια της Cher.

Η ταινία «Βarbie» είναι συνολικά υποψήφια για 8 Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία. Η τεράστια εμπορική επιτυχία του 2023 με εισπράξεις της τάξης του 1,5 δις δολάρια, εκτός από τις υποψηφιότητες της καλύτερης ταινίας και για τα δύο τραγούδια, διεκδικεί το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου (Ράιαν Γκόσλινγκ), του β’ γυναικείου ρόλου για τη Λατίνα ηθοποιό Αμέρικα Φερέρα, του διασκευασμένου σεναρίου, των κοστουμιών και των σκηνικών (καλλιτεχνική διεύθυνση).

Απλά θεωρήθηκε «ήττα» το γεγονός πως έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων των Όσκαρ η πρωταγωνίστρια Μάργκοτ Ρόμπι στον α’ γυναικείο ρόλο και η Γκρέτα Γκέργουικ στην σκηνοθεσία.

Όπως έγραψε το flix.gr, πριν λίγους μήνες είχε ακουστεί πως οι διοργανωτές της μεγάλης βραδιάς των Όσκαρ, σκέφτονται αρκετά σοβαρά για το απόλυτο extravagant μουσικό άνοιγμα βασισμένο στην ταινία «Barbie», κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight