Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχεδόν 4.000 ΙΧ αυτοκίνητα "βομβάρδισε" το χαλάζι στην Πάτρα - Τρέχουν και δεν φτάνουν οι φανοποιοί - ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν 4.000 ΙΧ αυτοκίνητα "βομβάρδ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μόνο το 30% ήταν ασφαλισμένο για καιρικά φαινόμενα

Χιλιάδες ΙΧ αυτοκίνητα, που ήταν κυρίως σταθμευμένα σε εξωτερικούς χώρους, έπληξε η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπεσε στην Πάτρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπου η ασφάλεια κάλυπτε ζημιές από φυσικά φαινόμενα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων καλούνται τώρα να πληρώσουν από την τσέπη τους για την αποκατάσταση των βομβαρδισμένων από το χαλάζι οχημάτων τους.

Εκατοντάδες πατρινοί έχουν ήδη επισκεφθεί συνεργεία-φανοποιεία και κάποιοι που είχαν προνοήσει ενημέρωσαν τις ασφαλιστικές τους εταιρείες πως τα οχήματά τους έπαθαν εκτεταμένες ζημιές σχεδόν σε ολόκληρο το αμάξωμα εξαιτίας της χαλαζόπτωσης διαρκείας αλλά και του μεγέθους του πάγου που χτύπησε τα αυτοκίνητά τους.

Ακόμη και οι φανοποιοί έχουν απηυδήσει από τον όγκο της δουλειάς που ξαφνικά καλούνται να διαχειριστούν στους χώρους τους προκειμένου να αποκαταστήσουν την εικόνα οχημάτων που επλήγησαν από μεγάλες μπάλες χαλαζιού που έβρεξε στην Πάτρα.

"Δεν είναι μόνο η βαφή των οχηματων. Σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να αποκατασταθούν και τα βαθουλώματα που προκλήθηκαν στον ουρανό, το καπό και γενικότερα τον σκελετό των οχημάτων", μας λένε ο φανοποιός Φίλιππος Μπιρλής.

Με σειρά προτεραιότητας οι επισκευές των ΙΧ στα φανοποιεία

Ο πρόεδρος των ασφαλιστών της Ν.Δ. Ελλάδας, Μάκης Μιχαλάτος, εκτιμά πως τουλάχιστον 3 με 4 χιλιάδες οχήματα έχουν μεγάλες και μικρότερες ζημιές από την χαλαζόπτωση. Ακόμη και τα φανοποιεία της Πάτρας δεν μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο των οχημάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις κλείνονται ραντεβού, ώστε τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται με σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις