Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κοστούμια και αναμνηστικά της αείμνηστης σταρ Ρακέλ Γουέλτς θα πωληθούν σε δημοπρασία

Κοστούμια και αναμνηστικά της αείμνηστης...

Η Ράκελ Γουέλτς έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Φεβρουάριο στα 82 της χρόνια

Αγαπημένα αντικείμενα της διάσημης και σέξι στα νιάτα της, ηθοποιού Ρακέλ Γουέλτς, συμπεριλαμβανομένων κινηματογραφικών κοστουμιών, βραβείων και αναμνηστικών, θα πωληθούν σε δημοπρασία.

Ο οίκος Julien’s Auction διοργανώνει τη δημοπρασία της αποκλειστικής συλλογής «Bombshell: The Raquel Welch Collection» στις 12 Απριλίου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Η Ρακέλ Γουέλτς, η οποία έγινε διεθνής σταρ τη δεκαετία του '60 χάρη στους ρόλους της στις ταινίες «One Million Years B.C.», «Fantastic Voyage» και «Bedazzled», πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν 1 χρόνο σε ηλικία 82 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

«Ήταν η μοναδική, σπάνια σταρ του Χόλιγουντ που τα είχε όλα - χάρη, γοητεία και σκληρότητα στο σώμα μιας θεάς, της οποίας η εντυπωσιακή εμφάνιση στο "One Million Years B.C." έγινε μια από τις πιο κινηματογραφικές εικόνες της ιστορίας και μια από τις αφίσες με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάρεν Τζούλιεν, εκτελεστικός διευθυντής/συνιδρυτής του Julien’s Auctions.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight