Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA στα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA...

Ραγδαίες εξελίξεις όσο ο 45χρονος αλλά και η μητέρα τους αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία στις Αρχές

Τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας των «Παλαιοχριστιανών» που ζούσαν σε λαγούμια στην Κορινθία διέταξε ο εισαγγελέας.

 Η εισαγγελική απόφαση πάρθηκε την Τρίτη (20/02) καθώς, σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα των παιδιών αλλά και ο 45χρονος που έχει συλληφθεί, αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Κορινθία: Στην υπηρεσία καθαριότητας εργαζόταν με τηλεργασία ο 46χρονος παλαιοχριστιανός

Τρία από τα παιδιά της οικογένειας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Εντωμεταξύ, εξακολουθούν να αγνοούνται τα τρία από τα παιδιά της οικογένειας, μαζί με τη μητέρα τους, τα οποία αναζητά τη Ελληνική Αστυνομία ενώ, δύο ακόμη, έμειναν στο λαγούμι της οικογένειας στην ορεινή Κορινθία.

Από δημόσιος υπάλληλος… στο λαγούμι της Κορινθίας – Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 45χρονου πατέρα

Επίσης εισαγγελέας έχει ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τα πόσα παιδιά ακριβώς διαβιούν στο κοινόβιο, πόσα εξ αυτών είναι κάτω των 16 χρονών και δεν φοιτούν στο σχολείο, καθώς και σχετικά με το 11 μηνών βρέφος αγνώστου πατρός. Σημειώνεται ότι, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα απολογηθεί.

 Αυτό που απασχολεί τις Αρχές είναι το «γιατί» αποφάσισε η οικογένεια να φυγαδεύσει τα τρία συγκεκριμένα παιδιά και όχι και τα 5 παιδιά της οικογένειας.

 Επίσης, μυστήριο παραμένει το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η 22χρονη, καθώς η οικογένεια δεν έβγαινε από το λαγούμι της εδώ και μήνες.

«Δεν υπάρχει αιμομιξία» 

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί. «Τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση».

 Επιπλέον, ο κ Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο κι ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο.

 Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος προέτρεψε τον πελάτη του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με την μητέρα τους.

«Δεν πήγαινε στη δουλειά αλλά πληρωνόταν κανονικά»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Αντιδήμαρχος Προσωπικού του δήμου Ερέτριας Παρασκευή Αμερικάνου, σημείωσε μεταξύ άλλων «Στην αίτηση που είχε κάνει για μετάταξη στο δήμο Ερετρίας είχε δηλώσει άλλη διεύθυνση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις