Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Υπήρξε πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου»

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Υπήρξε...

Η τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής στο πλάι του Βασίλη Καρρά

Με αφορμή την πρεμιέρα του J2US, η Δέσποινα Βανδή μίλησε τηλεφωνικά στη «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Η τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής στο πλάι του Βασίλη Καρρά. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο «Γέλα μου», το 1994 με τη βοήθειά του. Το ομώνυμο τραγούδι, όπως και το «Αδιέξοδο», είναι σε στίχους του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο. Πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια, ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ηταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα.

 Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ» είπε η Δέσποινα Βανδή.

 Αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχαν κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί ο Βασίλης Καρράς ήταν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight