Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«American Dreamer»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου φιλμ με τη Σίρλεϊ Μακ Λέιν

«American Dreamer»: Κυκλοφόρησε το τρέιλ...
Μαρτάτος Tάκης

Συμπρωταγωνιστεί ο Πίτερ Ντίνκλατζ - Το φιλμ κάνει πρεμιέρα 8/3/2024 στις ΗΠΑ

Δόθηκε στην δημοσιότητα από την Vertical το διαφημιστικό τρέιλερ για την ταινία με τίτλο «American Dreamer», με πρωταγωνιστές την θρυλική Σίρλεϊ Μακ Λέιν (Shirley Maclaine) και τον Πίτερ Ντίνκλατζ (Peter Dinklage).

O 54χρονος Πίτερ Ντίνκλατζ είναι κυρίως γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του HBO «Game of Thrones» αλλά και από την ταινία «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» του 2021 σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ που είχε προβληθεί και στην Πάτρα.

Η ταινία «American Dreamer» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Ντέκτορ (Paul Dektor) βασίζεται σε αληθινή ιστορία από την εκπομπή «The American Life» του δημόσιου ραδιοφώνου του Σικάγο.

Ακολουθεί «τον Phil Loder (Ντίνκλατζ), έναν διαζευγμένο χαμηλόμισθο καθηγητή οικονομικών που έχει το μεγάλο όνειρο να αποκτήσει ένα σπίτι. Όταν του παρουσιάζεται μια απίστευτη ευκαιρία, ο Phil κλείνει συμφωνία με την Astrid Finnelli (Μακ Λέιν), μια μοναχική χήρα που πουλάει το αρχοντικό της για πενταροδεκάρες. Όμως γρήγορα ανακαλύπτει ότι η συμφωνία είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή».  Η 6 φορές υποψήφια για Όσκαρ Μακ Λέιν κέρδισε τελικά το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου στην απονομή του 1984 για την ερμηνεία της στην συγκινητική ταινία «Terms of Endearment -Σχέσεις Στοργής».

Η Μακ Λέιν είναι γεννημένη στις 24 Απριλίου του 1934.

American Dreamer παίζουν και οι Matt Dillon, Danny Glover, Kimberly Quinn, και Danny Pudi.

Η ταινία είχε κάνει την πρεμιέρα της στο Tribeca Film Festival στη Ν. Υόρκη στις 11 Ιουνίου 2022 και προγραμματίζεται για έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture