Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Αυτό είναι το όνομα του μωρού

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο...

Το μωρό γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης και ζυγίζει 3.700 γραμμάρια

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Το μωρό γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) και ζυγίζει 3.700 γραμμάρια. Σύμφωνα με την ίδια, θα πάρει τ' όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος, ενώ ο πρώτος της γιος, που είναι πλέον 3,5 ετών έχει πάρει τ' όνομα του πεθερού της, Βύρωνας.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στη Θεσπρωτία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και κατόπιν ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην ταβέρνα που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Στικούδη θα είναι και φέτος το πρόσωπο που θα παρουσιάζει τα backstage του J2US. Ωστόσο, η γέννηση του δεύτερου παιδιού της, θα την κρατήσει μακριά από την πρεμιέρα. Ολο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η τραγουδίστρια παρέμενε ενεργή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και στις εμφανίσεις της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight