Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η κατάθεση «κλειδί», οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το τηλέφωνο «φωτίζουν» το κίνητρο

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η κατάθεση «κλειδί...

Θολές παραμένουν πολλές πτυχές του μακελειού που έλαβε χώρα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα

Θολές παραμένουν πολλές πτυχές του μακελειού που έλαβε χώρα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου τη Δευτέρα έπεσαν νεκρά τρία άτομα από το όπλο του για 36χρόνια εργαζομένου τους, του 76χρονου Ελ-Μπουράυ.

Ο 76χρονος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Φονικό στη Γλυφάδα: Μυστήριο για το κίνητρο του Αιγύπτιου- Τα στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα διαλευκάνει το κίνητρο του δράστη καθώς από τις έρευνες προέκυψε ότι το κίνητρο δεν ήταν ούτε οικονομικό ούτε λόγω της απομάκρυνσής του από το σπίτι - το οποίο τελικά δεν άνηκε στην οικογένεια Καρνέση.

 «Φως» στα κίνητρα του, ίσως ρίξει η κατάθεση της αδερφή της δολοφονηθείσας, Δέσποινα Καρνέση, η οποία σώθηκε πραγματικά από τύχη καθώς δεν βρισκόταν στην εταιρεία τη στιγμή του μακελειού. 

Κρίσιμη η άρση τηλεφωνικού απορρήτου
 
Φως αναμένεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 76χρονου, που αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με το με ποιους μίλησε λίγο πριν βάλει μέσα στο σακ βουαγιάζ τα όπλα και πάει στην εταιρεία.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, διότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει οικογένεια και οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο κύκλος του.  Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα που αποτελούσαν τον κοινωνικό περίγυρο του δράστη προκειμένου να πάρουν καταθέσεις και να καταλάβουν, και από αυτή την πλευρά, τι έχει συμβεί.

Η ανακοίνωση της εταιρίας Καρνέση - «Ο δολοφόνος είχε απολυθεί και αποζημιωθεί πριν από έναν χρόνο, δεν του είχε παραχωρηθεί σπίτι»

Στο μικροσκόπιο τραπεζικοί λογαρισμοί
 

Την ίδια στιγμή και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η οικογένεια ισχυρίζεται πως ο Αιγύπτιος διατηρούσε λογαριασμό στην Ελβετία από τον οποίο είχε διακινηθεί ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ, ο οποίος τώρα είχε 1.500 ευρώ, ενώ σε ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα διατηρούσε λογαριασμό ύψους 500.000 ευρώ. Σε αυτόν τον λογαριασμό είχε κατατεθεί και η αποζημίωση απόλυσης πέρυσι.

Ήταν έμπιστος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο 76χρονος, δεν ήταν ένας απλός επιστάτης που φρόντιζε το σπίτι της οικογένειας, αυτό είναι ξεκάθαρο πια για τις ελληνικές Αρχές. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν μέσα στην οικογένεια και την εταιρεία και, όπως φαίνεται, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν, το 2022, συνέβη κάποια οικονομική διαφορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσει τα αδέρφια.

Μάλιστα, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας σήμερα, όταν απολύθηκε, στις 31/03 του 2023, πήρε και αποζημίωση 74.862 ευρώ. Και αυτά δεν είναι τα μόνα χρήματα που πήρε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και τα χρήματα τα οποία πήρε, τα οποία τα ελέγχει αυτή τη στιγμή η ελληνική αστυνομία. Υπάρχει, για παράδειγμα, η πληροφορία που έφτασε στις Αρχές ότι, όταν είχε πεθάνει και η ηλικιωμένη μητέρα των αδελφών την οποία φρόντιζε ο ίδιος, εκείνη φρόντισε να τον εξασφαλίσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις