Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Εκπτώσεις: «Σκέτη απογοήτευση»

Πάτρα- Εκπτώσεις: «Σκέτη απογοήτευση»
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Χαμηλή η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα

Υποτονική καταγράφεται η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, τον πρώτο μήνα των χειμερινών εκπτώσεων, όπως διαπιστώνουν οι έμποροι.

«Οι πωλήσεις των χειμερινών εκπτώσεων κινήθηκαν τον Ιανουάριο σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, για το μεγαλύτερο ποσοστό των μικρών εμπορικών καταστημάτων, σε όλα ανεξαιρέτως τα είδη. Σκέτη απογοήτευση» επισημαίνει στο thebest.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Αναφερόμενος, στις εκπτώσεις που έχουν τα τοπικά καταστήματα, τόνισε ότι «είναι μεγάλες και καλές εκπτώσεις. Το ελάχιστο ποσοστό που υπάρχει στην αγορά είναι το 20% σε κάποια προϊόντα ενώ περισσότερα ξεκινούν με 30% και φτάνουν μέχρι και τη μισή τιμή. Παρόλα αυτά, οι πωλήσεις είναι κατώτερες των προσδοκιών μας. Έτσι ξεκίνησε και ο Φλεβάρης και φοβάμαι ότι έτσι θα κυλήσει κιόλας. Ο κόσμος θα προτιμήσει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Ακόμα και στα πολυκαταστήματα, βλέπουμε πτώση, απλά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε εμάς. Τα μικρομάγαζα πεθαίνουν. Όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο γρήγορα πεθαίνεις. Οι επιχειρήσεις που απασχολούν 4-5 άτομα, ακόμα ψιλοβαστούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις