Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Καρναβαλικοί kite surfers μπήκαν στη θάλ...

Καρναβαλικοί kite surfers μπήκαν στη θάλασσα του Δρεπάνου με στολές και καπέλα - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο Βασίλης Παπαϊωάννου και οι φίλοι του έκαναν τα κόλπα τους με καρναβαλική διάθεση

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Αφορμές για να συνδυάσεις το χόμπι σου και την αγάπη σου για τον αθλητισμό με την τρέχουσα επικαιρότητα υπάρχουν πολλές και κάπως έτσι σκέφτηκαν τρεις φίλοι, οι οποίοι την Δευτέρα έβαλαν τις καρναβαλικές στολές τους και μπήκαν στα κρύα νερά του Δρεπάνου, για να κάνουν τα... δικά τους!

Ο λόγος για τους kitesurfers και γνωστούς καρναβαλιστές, Βασίλη Παπαϊωάννου, Γιάννη Μαρκουΐζο και Τζο Πανουτσακόπουλο, που το μεσημέρι της Δευτέρας έβαλαν καρναβαλικά καπέλα και άλλα αξεσουάρ στο κεφάλι, φόρεσαν φανταχτερές καρναβαλικές στολές και... τις έβρεξαν κάνοντας τις φιγούρες τους, κρατώντας ταυτόχρονα τους αετούς τους!

Το πατρινό καρναβάλι είναι σε εξέλιξη και η περίοδος προσφέρεται για πλήθος δράσεων, εντός και εκτός προβλεπόμενων καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Το kitesurfing έχει σταθερά τη θέση του στην Πάτρα και πολλοί είναι οι φίλοι του αθλήματος που πυκνά συχνά -ακόμη και τον χειμώνα- σπεύδουν στο αγαπημένο ανα τη χώρα spot του Δρεπάνου, όταν το επιτρέπει και ο καιρός. Ο άνεμος είναι το απαραίτητο στοιχείο για το kite surfing και στο Δρέπανο αυτό είναι σχεδόν καθημερινό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr