Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Χάποελ Χολόν-Προμηθέας: Ψάχνουν το βήμα πρόκρισης στην Ουγγαρία οι Πατρινοί

Χάποελ Χολόν-Προμηθέας: Ψάχνουν το βήμα ...

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στα playoffs

Ο Προμηθέας Πατρών καλείται απόψε να δώσει ένα κρίσιμο ματς στη φάση των «16» του Basketball Champions League, αντιμετωπίζοντας τη Χάποελ Χολόν (22:00, Cosmotesport 5) στο ουδέτερο Σζομπαθέλι της Ουγγαρίας, για την 3η αγωνιστική των ομίλων.
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου που βρίσκεται στον Λ' γκρουπ είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 1-1 και ισοβαθμεί με την αποψινή αντίπαλός της: κάτι τέτοιο σημαίνει πως με ένα «διπλό» θα εκτοξεύσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στα playoffs, ενώ θα έχει την ισοβαθμία με το μέρος της, με το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Από την άλλη, η Μούρθια είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με το απόλυτο (2-0), ενώ η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη ακόμα (0-2), έχοντας ηττηθεί τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Ουγγαρία.
Στα αγωνιστικά, ο Προμηθέας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει μια νίκη, που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά. Μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ (80-79, 23/01) μετράει τρεις σερί ήττες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για την Ευρώπη: με 89-84 από τον Λαύριο, ενώ μεσοβδόμαδα είχε καλή εικόνα στην Ισπανία χωρίς να πάρει κάτι περισσότερο κόντρα στη Μούρθια (90-81) και προχτές (04/02) κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με το βαρύ 81-57.
Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου ταξιδεύει πλήρη στην Ουγγαρία χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα ψάξει το ροζ φύλλο που είναι ικανό να αλλάξει το μομέντουμ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports