Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Νέα Δυτική Ελλάδα»: Επίσκεψη στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών - Παράδοση τροφίμων

«Νέα Δυτική Ελλάδα»: Επίσκεψη στο Κωνστα...

Τι ανέφερε ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Σταθερά δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας, η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» υποστηρίζει έμπρακτα προνοιακές δομές, αλλά και ιδρύματα.

Στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Τρίτης κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση βρέθηκε στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών, όπου παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης που αποτελείτο επίσης, από τον περιφερειακό σύμβουλο Αχαΐας, Φάνη Αδαμόπουλο, την κα Βίβιαν Φαρμάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους είχε συνάντηση με τη Διεύθυνση του Κωνσταντοπουλείου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ιστορικής μονάδας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και με τη διοίκηση για πιο αναλυτική ενημέρωση των θεμάτων της δομής.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης, είναι κοινή διαπίστωση πως οι προνοιακές δομές της Δυτικής Ελλάδος αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της πενιχρής χρηματοδότησης από το κράτος και των αυξημένων υποχρεώσεων και αναγκών τους, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας.

«Δεν αρκούν οι εθιμοτυπικές επισκέψεις στα Ιδρύματα. Οφείλει η Περιφέρεια να πιέσει την κυβέρνηση για την αύξηση της ετήσιας χρηματοδότησής τους, η οποία σήμερα δεν επαρκεί ούτε για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» υποστηρίζει σταθερά τις διοικήσεις των Ιδρυμάτων και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις