Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγμ...

Δημοσίευμα-βόμβα για την υγεία της

Νέες αποκαλύψεις, που σοκάρουν, γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, έγιναν γνωστές πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ζωή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας βρέθηκε σε κίνδυνο

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης μεταδόθηκε η πληροφορία πως την αλήθεια γύρω από την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας δεν θα την μάθουμε ποτέ. Εκτός, φυσικά, και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Αυτή η πληροφορία έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Έμμα Γκαρσία, να αναρωτηθεί αν όλα πηγαίνουν καλά και αν κινδυνεύει η ζωή της Κέιτ Μίντλετον. Τότε δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην εκπομπή εξομολογήθηκαν πως: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Οι πιέσεις που δέχεται η Κέιτ Μίντλετον
Υπενθυμίζεται ότι με βάση πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Πριγκίπισσα φέρεται να δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες των θαυμαστών της.

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε μέσω επίσημης δήλωσης που αναρτήθηκε στο Instagram ότι η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την επέμβαση και την τρέχουσα κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας, το παλάτι ζήτησε να προστατευθεί η ιδιωτικότητά της, με την υπόσχεση να υπάρξει νέα ενημέρωση.

Μιλώντας στο GB News, η δημοσιογράφος Joanna Jarjue εξήγησε πώς η ειδησεογραφική κάλυψη για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον του βασιλιά Κάρολου γύρισε «μπούμερανγκ» στη βασιλική οικογένεια.

«Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε αυτού του είδους η διαφάνεια από την Κέιτ καθώς και από τον Κάρολο, για τους ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά γι ‘αυτήν. Αλλά επίσης η συγκεκριμένη στάση απλώς δημιουργεί αυτό το είδος καταιγίδας», είπε.

«Αλλά νομίζω ότι ορισμένες αναφορές, ιδιαίτερα για τον Ουίλιαμ και πώς την στηρίζει, δεν είναι τόσο αρεστές στο κοινό όσο ορισμένοι άνθρωποι πίστευαν» πρόσθεσε η Jarjue.

Κι όλα αυτά, ενώ η δημοσιογράφος Nina Myskow χαρακτήρισε τον Πρίγκιπα της Ουαλίας “τεμπέλη” επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε την ασθένεια της Κέιτ ως δικαιολογία για να αποφύγει δημόσιες υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight