Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Αντωνά

Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτη...

Δείτε βιντεο

«Το λάθος μου είναι ότι δεν ήρθα να το συζητήσω μαζί σου». Σάββας Γκέντσογλου και Μαρία Αντωνά έλυσαν τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Σύμφωνα με τον παίκτη των Διασήμων του survivor, ήταν αποτέλεσμα των όσων τους είπε ο Χρήστος Βολικάκης. 

Μπορεί ο πρωταθλητής ποδηλασίας να έχει πλέον αποχωρήσει από το Survivor αλλά τα όσα έγιναν πριν φύγει, απασχόλησαν τους Διάσημους πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισε να λύσει την παρεξήγησή του με τη Μαρία Αντωνά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ενοχληθεί από την παρουσιάστρια, γιατί, όπως είπε στην κάμερα του Survivor, ο Χρήστος Βολικάκης του είχε πει ότι η Μαρία Αντωνά ήθελε να “στήσει” ψηφορορία για να βγεί ο Αλέξης Παππάς υποψήφιος και κατ’ επέκταση και ο ίδιος. 

Και αυτό, είπε, τον έκανε να εκνευριστεί με τη Μαρία Αντωνά. 

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Και συνέχισε: «Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριστήκαμε εδώ με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξέρω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ακολούθησε ο διάλογος με την Μαρία Αντωνά με τον παίκτη του Survivor να ζητά συγγνώμη, τονίζοντας πως ο Χρήστος Βολικάκης μετέφερε ψέματα μεταξύ των παικτών της ομάδας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight