Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Τιμώ το έργο του» - Ο Δ. Καλογερόπουλος παίρνει την έδρα

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Τιμώ το έργ...

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός

Στην ανακοίνωσή του για την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Πρωθυπουργός αναφέρει: «Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία».

Η παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήταν εν γνώσει του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε συναντηθεί το πρωί, πριν ανακοινώσει την απόφασή του.

Αναλυτικά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο έκανε την εξής δήλωση για την απόφαση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα: «Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για την απόφασή του ήταν σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό.

Την έδρα του στη Βουλή παίρνει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις