Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη στις φυλακές Κορυδαλλού

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη σ...

Οδηγήθηκε χθες κατηγορούμενος για την δολοφονία του Μπάμπη Κουτσικου

Στην Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, στο ίδιο κελί με έναν βαρυποινίτη για υποθέσεις ναρκωτικών, κρατείται ο κρεοπώλης από το Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ως ο βασικός κατηγορούμενος την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπεβλήθη σε τεστ κορωνοιού, τοποθετήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην Γ’ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος Κ1.

Στο κελί, δεν βρίσκεται μόνος του αλλά θα περνά την καθημερινότητα του με έναν κρατούμενο βαρυποινίτη, που έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως αν και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις κρατουμένων για τον νέο τρόφιμο που πέρασε την πύλη του μεγαλύτερου καταστήματος της χώρας, εντούτοις δεν κρίθηκαν ανησυχητικές και έτσι, ο κρεοπώλης του Μεσολογγίου αποφασίστηκε να μην ενταχθεί σε κάποιο ειδικό καθεστώς κράτησης και να τοποθετηθεί σε κελί της Γ’ με ένα ακόμη άτομο.

Αν και άκαμπτος, κατά την απολογία του ανακριτή, μόλις πέρασε την πύλη των φυλακών, ο 50χρονος εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Είπε πως αισθανόταν πίεση και για το λόγο αυτό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κινήθηκαν άμεσα και τον οδήγησαν για εξέταση από ψυχίατρο.

Ίδιες πληροφορίες, λένε πως ο ειδικός απεφάνθη ότι ο κρεοπώλης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως ψυχολογικό πρόβλημα ενώ πέρασε και από εξέταση καρδιολόγου γιατί όπως τους είπε στο παρελθόν είχε προκύψει ένα ζήτημα με την καρδιά του. 
 

πηγη

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις