Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Μύλος οι Διάσημοι, έξαλλοι με την Κατερίνα Δαλάκα

Survivor 2024: Μύλος οι Διάσημοι, έξαλλο...

Δείτε βιντεο

Η ήττα φέρνει γκρίνια και οι Διάσημοι του Survivor δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν ξανά στο… νήμα από τους Μαχητές στον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor και θα έπρεπε, μετά την Κρίστη Καθάργια, να βγάλουν ακόμη έναν παίκτη τους υποψήφιο.

Ο Αλέξης Παππάς, που δεν είχε… χωνέψει τις πέντε ψήφους της πρώτης (για τους Διάσημους) ψηφοφορίας είχε beef με τον Χρήστο Βολικάκη, αφού άρχισε να ρωτάει τους πάντες αν τον ψήφισαν για να δει, όπως ειπώθηκε, αν τον είχε ψηφίσει η Όλγα Πηλιάκη.

Ο Βολικάκης, αφού αρχικά είπε στον Παππά ότι δεν τον ψήφισε, μετά τον έπιασε στην παραλία για να του αποκαλύψει ότι τελικά ήταν εκείνος που τον είχε ψηφίσει.

Ωστόσο, το ψέμα του προκάλεσε εκνευρισμό.

Το πρόσωπο, πάντως, που συγκέντρωσε τα περισσότερα… βέλη στην παραλία των Κόκκινων ήταν η MVP Κατερίνα Δαλάκα. Και αυτό γιατί εκείνη βγήκε MVP επειδή είχε συμφωνηθεί με την ομάδα της, σε κάποια ματσαρίσματα, να παίξει με πιο «αδύναμες» παίκτριες, ώστε να έχει καλύτερα στατιστικά και στην ψηφοφορία να μπορεί να προστατεύσει τους συμπαίκτες της.

Όταν, όμως, ο Γιώργος Λιανός, τη ρώτησε αν θα συζητήσει με την ομάδα της το ποιόν θα επιλέξει ως τέταρτο υποψήφιο, η απάντησή της ήταν αρνητική. Και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς από τους παίκτες των Διασήμων.

«Αν διάλεγα τη Χρύσα 2-3 φορές, θα κέρδιζα κι εγώ» είπε η Κρίστη Καθάργια. Με τη στάση της Κατερίνας Δαλάκα εκνευρίστηκαν και οι Μαρία Αντωνά, Ζωή Ασουμανάκη, Νίκος Γκάνος, Ντάνιελ Νούρκα, όπως φάνηκε από τη συζήτηση που είχαν.

Ο δεύτερος λόγος που η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στο επίκεντρο ήταν εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε προς τη Ζωή Ασουμανάκη, όπως αποκάλυψε το μοντέλο.

Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε στην κάμερα του Survivor ότι είδε τη Ζωή Ασουμανάκη να κλαίει με λυγμούς στον πάγκο και όταν τη ρώτησε, της είπε ότι η Κατερίνα Δαλάκα τη ρώτησε με ποιον «ματσάρει» και όταν της απάντησε ότι δεν την διάλεξε κανείς, πανηγύρισε.

Όταν η 22χρονη το είπε στη Δαλάκα, εκείνη είπε ότι δεν θυμόταν να έχει γίνει αυτό αλλά ενοχλήθηκε από το όλο περιστατικό και ζήτησε από τη συμπαίκτριά της να μην είναι ειρωνική. Και σε συνέντευξή της στην κάμερα του Survivor, η Δαλάκα δεν το έκρυψε τον εκνευρισμό της, ούτε και την… ειρωνεία πως «ευχαριστεί» τη Ζωή Ασουμανάκη γιατί τη βοήθησε να βγει MVP.

Αναφερόταν στη συζήτηση που έγινε στην καλύβα, με τους παίκτες των Διασήμων να λένε τη Δαλάκα ότι ήθελαν να συζητήσουν τις επιλογές για το τι θα ψηφίσει, γιατί η προσπάθεια να βγει MVP ήταν συλλογική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight