Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο Echo που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο Echo που εντόπι...

«Ένας σκύλος ξεπέρασε σε δυνατότητες 20ημερων ερευνών, όλες τις σχετικές ανιχνευτικές ανθρώπινες έρευνες, τεχνολογίες, ομάδες»

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος Echo, ανιχνευτής πτωμάτων και ανθρώπινων υπολειμμάτων, ήταν αυτός που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Ο σκύλος ήταν αυτος που έβαλε τέλος σε ένα θρίλερ που κράτησε 18 ημέρες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η γνωστή φιλόζωος Άννα Μπιτσάνη «αυτός είναι ο Echo της ομάδας Anubis Coldcase K9 Team, που εντόπισε τον δολοφονημένο άντρα στο Μεσολόγγι. Από χτες μύρισε κάτι και παρόλο που το πτώμα ήταν μέσα στο νερό, κάτι που έκανε δυσκολότερο τον εντοπισμό του, επέμεινε. Και τα κατάφερε. Ο τύπος που λέγεται πως πριν δολοφονήσει άνθρωπο είχε δολοφονήσει τόσα σκυλιά, έμελλε να καταδικαστεί από σκύλο. Karma is a bitch».

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία που ανακοίνωσε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα βραβεύσει τον σκύλο και τον εκπαιδευτή του για το έργο που προσέφερε.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Τιμή και δόξα στον μοναδικό στην Ελλάδα σκύλο Μαλινουά- ανιχνευτή DNA και τον ορκωτό εκπαιδευτή του από τη Θεσσαλονίκη, της Ομάδας Anubis K9P, για τον εντοπισμό της σωρού του δολοφονημενου 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολλογι μέσα σε άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής.
Ένας σκύλος ξεπέρασε σε δυνατότητες 20ημερων ερευνών, όλες τις σχετικές ανιχνευτικές ανθρώπινες έρευνες, τεχνολογίες, ομάδες κλπ.
Η Ελληνική Φιλοζωική θα τιμήσει σε πρώτη ευκαιρία απονομής βραβείων, δεόντως τον σκύλο ανιχνευτή, τον επικεφαλής εκπαιδευτή του και της εθελοντικής Ομάδας του.
Συγχαρητήρια και στους δύο μοναδικούς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου θύματος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις