Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ψάχνουν για συνεργούς και προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Ψάχνουν για συνεργούς και προ...

Τα ερωτήματα που απασχολούν την αστυνομία

Τραγικός ήταν ο επίλογος της υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι που για 18 ημέρες αναζητούνταν, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της οικογένειας που μιλούσε για εγκληματική ενέργεια.

Μεσολόγγι: Πυροβολημένος στην πλάτη και τα πόδια βρέθηκε ο 31χρονος

Μεσολόγγι: Αποδοκίμασαν τον κρεοπώλη οι συγγενείς του Μπάμπη

Το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, η σορός του σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή του, οι οποίες έμαθαν τις εξελίξεις έξω από τα δικαστήρια όπου απολογούνταν ξανά ο 50χρονος.

Μεσολόγγι: Σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο η σορός του Μπάμπη - Τι λέει άτομο που συμμετείχε στις έρευνες

Αν και σορός βρέθηκε η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και αυτό γιατί την Τρίτη οι έρευνες θα συνεχιστούν και θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

 Μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν την αστυνομία, είναι πού έκρυψε ή πέταξε το όπλο ο δράστης της δολοφονίας, εάν μεταφέρθηκε εκεί το πτώμα και αν υπάρχουν συνεργοί.

Σημειώνεται ότι τέσσερα ακόμα άτομα είχαν κληθεί από την αστυνομία να καταθέσουν για την υπόθεση. Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, ο 35χρονος που τον φιλοξένησε στην ορεινή Ναυπακτία την επομένη της εξαφάνισης του Μπάμπη, αλλά και δύο γυναίκες. Η μία από τις γυναίκες φέρετια να είναι εκείνη που αναζητούσε τηλεφωνικώς και, μάλιστα, αγωνιωδώς με συνεχείς κλήσεις ο κρεοπώλης τη νύχτα της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις