Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ξεκινούν οι έρευνες για την εύρεση του όπλου, με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος

Μεσολόγγι: Ξεκινούν οι έρευνες για την ε...

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Η σορός του εντοπίστηκε στη λιμνοθάλασσα και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο τα περισσότερα εκ των οποίων στην πίσω πλευρά του σώματός του.

Μεσολόγγι: Πυροβολημένος στην πλάτη και τα πόδια βρέθηκε ο 31χρονος

Μεσολόγγι: Αποδοκίμασαν τον κρεοπώλη οι συγγενείς του Μπάμπη

Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης ο οποίος φέρεται να είναι και ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Μετά από 18 ημέρες εντοπίστηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου κυνηγού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι. Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ το σημείο θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε από αύριο να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου. Νωρίτερα, στα δικαστήρια φίλοι και συγγενείς του Μπάμπη φώναζαν το όνομά του, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του.

Αύριο οι έρευνες θα εστιάσουν, εκτός από την εύρεση του όπλου και στον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.

Το άψυχο σώμα του κυνηγού εντοπίστηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα από κλιμάκιο που συμμετείχε στις έρευνες με πραγματογνώμονα και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα και αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε.

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τραγικό φινάλε- Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη μέσα σε βάλτο

Μεσολόγγι: Σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο η σορός του Μπάμπη - Τι λέει άτομο που συμμετείχε στις έρευνες

«Σε ένα αυλάκι, στο τέλος μιας τριφυλλιάς με ρύζια» δήλωσε εθελοντής διασώστης σχετικά με την τοποθεσία εύρεσης της σορού.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε ότι η σορός έφερε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του 50χρονου, τον κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδεχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και μετά από την 7ωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο νεαρός άντρας βρέθηκε νεκρός η μητέρα του και οι αδελφές του κατέρρευσαν.

Μεσολόγγι: Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός του

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πίστευαν ότι θα γινόταν ένα θαύμα και θα βρισκόταν ο δικός τους άνθρωπος ζωντανός.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις