Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τρίτη στο πρωτάθλημα Νεανίδων η Γεωργία Χριστοδούλου της ΕΑ Πατρών

Τρίτη στο πρωτάθλημα Νεανίδων η Γεωργία ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Διάκριση για την νεαρή σκακίστρια

Μια ακόμα διάκριση για την ταλαντούχα σκακίστρια της ΕΑΠ Γεωργία Χριστοδούλου η οποία στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε την 3η θέση και το χλκινο μετάλλιο.

Η Χριστοδούλου προπονείται με τον Κώστα Σιέμπο και έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

ΣτηΘεσσαλονίκη η Χριστοδούλου είχε 6.5 βαθμούς σε 9 αγώνες και κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 30 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Είναι η δεύτερη μεγάλη ατομική επιτυχία για την ΕΑΠ μετά τον Πανορμιτη Χριστοδούλου, αδελφό της Γεωργίας, που κι αυτός πριν από τρία χρόνια βγήκε 3ος στην Ελλάδα!

Ο προπονητής της, Κώστας Σιέμπος αφιερώνει αυτήν την τεράστια επιτυχία στην ίδια την Γεωργία που τον πίστεψε από τα 6 της χρόνια και στην οικογένεια της. Πρόσθεσε δεμ πως:

"Στην Πάτρα το Σκακι έχει τρομερή απαξίωση, αν και έχουμε τον Προμηθέα, τον Απολλωνα και την ΝΕΠ στην Α' Εθνική, ενώ η ΕΑΠ βρίσκεται σε ομαδικό επίπεδο στην Α εθνική στις 34 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δυστυχώς κανεις δεν μας υπολογίζει από τους φορείς της πολιτείας".

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports