Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθητές του Γυμνασίου Σαραβαλίου επισκέφθηκαν το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Η Μέριμνα

Μαθητές του Γυμνασίου Σαραβαλίου επισκέφ...

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που είχε οργανώσει το σχολείο την Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Σαραβαλίου Πατρών, μαζί με τον Διευθυντή κ. Γιωτόπουλο Γιώργο επισκέφτηκαν το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η Μέριμνα» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.

Σκοπός της επίσκεψης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ήταν η παράδοση χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που είχε οργανώσει το σχολείο την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Γ1, Χριστόδουλος Μοίραλης (Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου), Γεωργία Γκοτσοπούλου και του τμήματος Γ2,  Φένια Καραγιάννη, Καλομοίρα Τζανή και Δέσποινα Γεωργιοπούλου συνομίλησαν με τους υπεύθυνους και ύστερα, τραγούδησαν μαζί με ομάδα εκπαιδευόμενων του κέντρου, συνοδεία του εκπαιδευτή Μουσικοκινητικής Αγωγής.

Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε, άφησε άριστες εντυπώσεις στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, ιδιαίτερα από τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που τους παρείχαν τόσο οι εκπαιδευόμενοι, όσο και οι υπεύθυνοι του Θεραπευτικού Κέντρου.

Ευχαριστήρια αποδίδονται σε όλους τους μαθήτριες και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Σαραβαλίου που συμμετείχαν στη διοργάνωση του παζαριού και στη συγκέντρωση των χρημάτων προκειμένου το ποσό αυτό να διατεθεί ως δωρεά στη Μέριμνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις