Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν εντάχθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον

Οι σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν...

Ο Άντερσον που ανήκει στους δημιουργούς που ξεπήδησαν μέσα από το Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου Σάντανς, είναι γνωστός για ταινίες όπως το «Boogie Nights», το «Magnolia», κ.α.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Πολ Τόμας Άντερσον σύμφωνα με το Deadline, θα σκηνοθετήσει μία νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ για το στούντιο της Warner Bros., ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Άντερσον που ανήκει στους δημιουργούς που ξεπήδησαν μέσα από το περίφημο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς, είναι γνωστός για τις ταινίες του «Boogie Nights – Ξέφρενες Νύχτες» με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, «Magnolia», «There Will Be Blood – Θα Χυθεί Αίμα», «The Master» με τον Χοακίν Φίνιξ και «Phantom Thread» με τον Ντάνιελ Ντει Λιούις.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Άντερσον έχει γράψει & το σενάριο για τη νέα του ταινία και θα είναι & παραγωγός με τη Σάρα Μέρφι και τον Άνταμ Σόμνερ. Οι τρεις είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία του Άντερσον του 2021, «Licorice Pizza - Πίτσα Γλυκόριζα».

Η παραγωγή του νέου φιλμ θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην Καλιφόρνια και λέγεται πως έχει μπάτζετ που πλησιάζει τα 100 εκατ. δολάρια.

Να θυμίσουμε πως ο Σον Πεν στα 63 του χρόνια σήμερα, έχει βραβευτεί με δύο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk».

Ο 49χρονος Ντι Κάπριο που είναι εξαιρετικός στην φετινή ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the flower Moon», έχει κερδίσει Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Η Επιστροφή -The Revenant» στην απονομή του 2016.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture